Invisalign – Beugels – Waterlandse Tandartsen – Broek in Waterland

Invisalign – Beugels

Invisalign® zet zoveel meer in beweging dan alleen maar tanden!

 

Bij de Waterlandse Tandartsen hebben wij sinds 2007 ervaring met aligners en Invisalign.

Invisalign is een doorzichtige/onzichtbare beugel die gebruikt wordt om je tanden recht te zetten voor een goede functionaliteit en esthetiek.

Deze onzichtbare/doorzichtige beugels zijn gemaakt van dunne kunststof hoesjes die je over je tanden en kiezen schuift. Elke week draag je een nieuw hoesje, een aligner, die de stand van je tanden beetje bij beetje (0,25 mm) in de richting brengt van het uiteindelijke resultaat dat jij graag wilt bereiken.

Ook voor tieners zijn er met Invisalign veel nieuwe en innovatieve toepassingen ontwikkeld waardoor de behandelduur soms korter kan zijn en er eerder behandeld kan worden dan bij een plaatjesbeugel. Bij Invisalign hoef je niet altijd te wachten tot alle melkelementen gewisseld zijn.

Ben je benieuwd wat een Invisalign-behandeling voor jouw gebit kan betekenen? Met de onderstaande QR-code en een selfie kun je heel snel ontdekken hoe Invisalign jouw lach kan veranderen!

 

 


Met Invisalign zijn er miljoenen behandelingen succesvol uitgevoerd; het wordt sinds 1998 door tandartsen en orthodontisten gebruikt.

 

 


Wat kost een Invisalign-behandeling?
De behandeling met een Invisalign-beugel is per patiënt verschillend. Aan de hand van jouw specifieke wensen (bijvoorbeeld de behandelduur en het type correctie) kunnen wij een kostenplaatje voor je maken. Tijdens een eerste consult kunnen wij bekijken of een Invisalign-behandeling geschikt is voor jouw gebit. Als dat zo is, dan kunnen wij alvast een schatting geven van de kosten.

Hoe lang duurt de behandeling met een Invisalign-beugel?
Ook de duur van de behandeling is afhankelijk van jouw (unieke) situatie. De meeste patiënten merken na drie maanden de eerste veranderingen in hun gebit ontstaan. De meeste resultaten zijn na zes maanden echt zichtbaar.